×
bashkëpunim, 25 mars 2013
SHBA-ja dhe Izraeli nënshkruan një marrëveshje të re mbi ndihmën ushtarake
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
11
16
17
19
23
24
26
30
31