×
bashkëpunim, 14 mars 2013
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin dekoroi me Urdhërin e Miqësisë Presidentin e Palestinës, Mahmoud Abbas, për kontributin e dhënë prej tij në forcimin e marrëdhënieve dypalëshe.
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Afrikës së Jugut planifikon të dërgojë studentët e vet të mjekësisë për t'u arsimuar në Rusi, deklaroi Kreu i dikasterit Aaron Motsoaledi.
Agjencia Hapësinore Evropiane dhe Agjencia Federale Kozmike e Rusisë -“Roskozmos” - me disa muaj vones
Sot u zhvillua ceremonia e dorëzimit të letrave kredenciale Ambasadorit të parë rus në Tuvalu. Tuvalu është një shtet në Paqësor, në Polinezi me një popullsi prej rreth 11.000 banorësh. Si Ambasador i Rusisë në Tuvalu u akreditua diplomati Vladimir Morozov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
11
16
17
19
23
24
26
30
31