×
bashkëpunim, 8 mars 2013
Ministri i Jashtëm grek Dimitris Avramopulos njoftoi sot për hapjen në vend të përfaqësisë tregtare të Republikës së Kosovës, pavarësia e së cilës nuk është njohur nga pala greke.
Negociatat ndërmjet BE-së dhe Rusisë për lehtësimin e regjimit të
Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov, theksoi zhvillimin pozitiv të marrëdhënieve ruso-britanike
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
11
16
17
19
23
24
26
30
31