×
bashkëpunim, 26 shkurt 2013
Sudani i Jugut i ofroi koncernit rus "Gazprom" të përfshihet në një së
Rusia dhe SHBA-ja gjetën mënyrën për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në lidhje me mbrojtjen amerikane antiraket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
9
10
11
14
15
16
17
23
24