×
bashkëpunim, 20 shkurt 2013
"Rosneft" mund të përfshijë kompanitë tregtare japoneze Marubeni, Inpex, Itochu, JAPEX dhe Sodeco n
Shqipëria ka në plan të anulojë regjimin e vizave për turistët rusë për një periudhë 5 mujore (nga qershori deri në tetor të vitit 2013).
U nënshkrua kontrata e parë për punimet e ndërtimit dhe montimit në kuadër të projektit të ndërtimit të elektrostacionit atomik “Akkuyu” në Turqi, i cili do të fillojë në vitin 2014.
Marrëveshja ndërqeveritare në lidhje me këtë u nënshkrua n
Kryeministri rus Dimitri Medvediev mbërriti në kryeqytetin e Brazilit me një vizitë pune. Sot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
9
10
11
14
15
16
17
23
24