×
bashkëpunim, 19 shkurt 2013
Në kryeqytetin e Brazilit u vu në funksionim stacioni i parë tokësor i monitorimit i GLONASS në hemisferën perëndimore.
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Mbreti i Jordanisë Abdallah II po diskutojnë në kuadër
Ditën e martë Forcat Ushtarake Detare (FUD) të Koresë së Jugut filluan st
Rusia po hyn në një nivel të ri të marrëdhënieve të partneritetit me Amerikën Latine. Më 20-22 shkurt Kryeministri rus Dimitri Medvediev do të vizitojë Brazilin dhe Kubën. Gjatë këtyre vizitave zyrtare do të nënshkruhen marrëveshje dhe kontrata të rëndësishme tregtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
9
10
11
14
15
16
17
23
24