×
bashkëpunim, 18 shkurt 2013
Kompania ruse e naftës "Rosneft" i propozoi Kinës bashkëpunim në zhvillimin e shelfeve në Detet Barenc dhe Peçorsk. Për këtë njoftoi një burim i afërt me udhëheqjen e kompanisë "Rosneft".
Në Jordani filloi prodhimi serik i granatahedhësve rusë RPG-32 "Hashim" (russ. РПГ-32 "Хашим"), njoftoi Drejtor i përgjithshëm i kompanisë "Basalt" (russ. "Базальт"), Vladimir Porhaçev në Ekspozitën e armëve IDEX 2012 në Abu Dhabi.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin më 19 shkurt do të takohet me Mbretin e Jordanisë
Në Vladivostok sot filloi prodhimi serik i automjeteve “Toyota Land Cruiser Prado” në sipërmarrjen e përbashkët të kompanisë ruse “Sollers” dhe asaj japoneze “Mitsui & Co” - Sollers-Bussan.
Banka e Brazilit (Banco do Brasil S. A.) është duke punuar për hapjen e nj
Koreja e Veriut testoi motorin e një rakete të re me rreze të gjatë veprimi, njoftuan menjëherë disa burime në qeverinë e Koresë së Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
9
10
11
14
15
16
17
23
24