×
bashkëpunim, 23 nëntor 2012
Sot Presidenti i Rusisë, Drejtori i kompanisë "Rosneft" Igor Seçin dhe drejtori i Pë
Moska është e gatshme t’i propozojë Parisit të bashkëpunojnë n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
21
24
25
29