×
bashkëpunim, 29 tetor 2012
Aksionerët e kompanisë së përbashkët ruse "Gazprom" dhe kompanisë shtet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
3
5
6
7
9
10
11
13
14
16
17
19
20
21
24
25
27
28
30