×
bashkëpunim, 26 qershor 2012
Rusia i bën thirrje Palestinës dhe Izraelit t’i përmbahen në
Kontrata e pazbuluar më parë për të furnizuar Sirinë me kompleksin e raketave
Presidenti rus Vladimir Putin dhe ai venezuelian Hugo Chávez diskutuan në një bisedë telefonike
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
9
10
12
15
16
17
18
21
22
23
24
25
30