×
bashkëpunim, 5 qershor 2012
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Presidenti Hu Jintao nënshkruan gjatë bisedimeve në Pekin një
Në prag të vizitës së tij shtetërore në Kinë dhe samitit të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait në Pekin Presidenti ri Rusisë Vladimir Putin iu drejtua lexuesve të shumëmiliontë të njërës prej gazetave më të respektuara në botë - "Zhenmin zhibao". Ai ndau pikëpamjet dhe vlerësimet e tij mbi perspektivat e partneritetit midis dy vendeve dhe rolin e marrëdhënieve ruso-kineze në botën bashkohore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
9
10
12
15
16
17
18
21
22
23
24
25
30