×
bashkëpunim, 30 maj 2012
Një nga kushtet më të rëndësishme për integrimin e vendeve
Rusia dhe Norvegjia kanë rënë dakord për kalimin e kufirit pa viza për banorët e zonave kufitare.
Sekretariati i Shërbimit Kombëtar të Kërkimit dhe Shpëtimit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
15
16
19
20
25
26
27
29
31