×
bashkëpunim, 6 mars 2012
Aeroplanmbajtësja ruse “Vikramâditya” (ish kryqëzori aeroplanmbajtës rus “Admiral Gorshkov”) do t’i dorëzohet Forcave Ushtarake Detare të Indisë më 4 dhjetor të vitit 2012.
Kina është e gatshme për të zhvilluar marrëdhënie të gjithanshme me Rusinë dhe për forcimin e bashkëpunimit në të gjitha fushat me të, deklaroi Ministri i Jashtëm kinez Yang Jiechi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
9
10
12
13
14
15
17
18
19
21
22
24
25
28
31