×
bashkëpunim, Shkurt 2012
Ndërmarrja e parë e Koncernit gjerman “Siemens” u duk në Rusi. Kjo markë tregtare është fort mirë e njohur që prej kohësh për rusët. Por uzina në territorin rus Koncerni nuk ka ndërtuar që nga viti 1917.
Një parti e madhe helikopterësh ushtarakë transportues rusë Mi-17V-5 hyri zyrtarisht në shërbim të Forcave Ushtarake Ajrore të Republikës së Indisë. Partia e parë e këtyre helikopterëve iu vu në dispozicion Indisë në shtator të vitit 2011.
Helikoptermbajtëset franceze “Mistral”, të cilat po ndërtohen për Forcat Ushtarako Detare të Rusisë, do të pajisen kryesisht me armë të prodhimit rus.
Rusia dhe SHBA do të shkëmbejnë informacionin telemetrik në lidhje me lëshimet e raketave balistike.
Në Kinë po krijohet ndërmarrja për prodhimin e helikopterëve rusë Mi-2A.
Rusia është e gatshme të nënshkruajë marrëveshjen për krijimin
Stërvitjet e përbashkëta kompjuterike midis NATO-s dhe Rusisë mbi mbrojtjen antiraket janë planifikuar për në mars të këtij viti në Gjermani, tha Zëvendësministri i Mbrojtjes i Rusisë për bashkëpunimin ndërkombëtar.
Në Francë, në kantieret detare të Saint-Nezaire, sot do të fillojë ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
7
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28