×
bashkëpunim, 25 gusht 2011
Rusia dhe Serbia përfunduan marrëveshjen për bashkëpunimin në luftë
Vizita historike në Rusi e Udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
5
6
7
11
13
14
16
18
20
21
22
26
27
28