×
bashkëpunim, 3 gusht 2011
Marinarët ushtarakë rusë dhe amerikanë duhet të shfrytëzojnë çdo mundësi për kontakte bilaterale dhe shkëmbim përvoje në garantimin e sigurisë në det dhe në ujërat bregdetare.
Barack Obama dha një intervistë të zgjeruar për mediat ruse: Agjencinë ITAR-TASS, kanalin
Në marrëdhëniet Rusi-SHBA gjatë dy viteve të fundit është arritur një progres i jashtëzakonshëm, mendon Presidenti Barack Obama.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
5
6
7
11
13
14
16
18
20
21
22
26
27
28