×
bashkëpunim, Qershor 2011
Rusia i propozon BE krijimin e agjencisë së përbashkët për luftën kundër prodhimit dhe trafikimit të drogës nga Afganistani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
3
4
5
7
9
10
11
12
13
16
18
19
20
21
24
25
26
27
28
30