×
bashkëpunim, Janar 2011
Qytetarëve rusë që dëshirojnë të vizitojnë Kilin që këtej e tutje nuk do tu duhet më viza. U anulua regjimi i vizave midis Rusisë dhe Kilit.
Në Moskë shpresojnë shumë se këtë vit në bashkëpunim
Rusia për herë të parë që nga momenti i hyrjes në fuqi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31