×
bashkëpunim, Korrik 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Italisë Silvio Berluskoni diskutuan problematikën ndërkombëtare.
Presidentët e Rusisë dhe Finlandës do të takohen më 20 korrik në të ashtuquajturin "breg i artë".
  Shqipëria po vjen duke u bërë një vend gjithnjë e m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
3
4
6
7
9
10
11
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31