×
bashkëpunim, Maj 2010
  Në Afganistan mund të luftohet kundër lëndëve narkotike vetë
  Çështjet e sigurisë energjetike globale, sinkronizimi i strategjive në politikën energjetike midis Rusisë dhe BE do të diskutohen në Konferencën e V-të Ndërkombëtare, e cila do të zhvillohet më 21 maj në Berlin.
  Rusia dhe Ukraina po ndërtojnë bashkëpunimin strategjik midis tyre mbi bazë të leverdisë reciproke.
  Presidentët e Rusisë dhe SHBA-së, përkatësisht, Dimitri Medevdiev dhe Barak Obama diskutuan në bisedën telefonike çështjet dypalëshe të marrëdhënieve dhe pikat e rëndësishme të politikës ndërkombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
5
7
8
9
10
12
14
15
16
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31