×
bashkëpunim, Tetor 2009
Ekzistojnë një sërë drejtimesh në të cilat BE dhe Rusia mund të thellojnë bashkëpunimin midis tyre.
Në Bruksel u zhvillua mbledhja e Këshillit të Përhershëm të Partneritetit Rusi-BE në nivel ministrash të punëve të jashtme.
Rusia dhe Bashkimi Europian mund ta nënshkruajnë Marrëveshjen e re mbi partneritetin dhe bashkëpunimin në vitin 2010.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31