×
bashkëpunim, 20 maj 2009
Bashkëpunimi energjetik midis Rusisë dhe BE do të bëhet temë kryesore në Samitin që do të zhvillohet më 21-22 maj në Habarovsk.
Më 21-22 maj në Habarovsk do të mbahet Samiti i radhës Rusi-BE. Mbi rëndësinë e domethënien e tij përsiat në materialin e vet vëzhguesi i “Zërit të Rusisë”, kandidati i shkencave historike, Pjotër Iskenderov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2009
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31