×
bashkëpunim, Maj 2009
Karakteri strategjik i partneritetit midis Rusisë dhe BE nuk shkakton kurrëfarë dyshimesh dhe lejon pasqyrimin
Bashkëpunimi energjetik midis Rusisë dhe BE do të bëhet temë kryesore në Samitin që do të zhvillohet më 21-22 maj në Habarovsk.
Më 21-22 maj në Habarovsk do të mbahet Samiti i radhës Rusi-BE. Mbi rëndësinë e domethënien e tij përsiat në materialin e vet vëzhguesi i “Zërit të Rusisë”, kandidati i shkencave historike, Pjotër Iskenderov.
Rusia del për konkurrencë të ndershme në tregun evropian të lëndës djegëse bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2009
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31