×
Moska, 11 mars 2013
Policia e Moskës arrestoi shtetasin e Uzbekistanit, Abdukhofiz Kholmurodov, i cili konsiderohet si lider i organizatës terroriste ndërkombëtare "Partia Islamike e Turkmenistanit".
Autoritetet e Moskës kanë ndërmend të zhvillojnë një tender për furnizimin me vagona të metrosë dhe mirëmbajtjen e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
5
8
9
10
16
17
19
22
23
24
26
28
30
31