×
Moska, 19 nëntor 2012
Një automobil i lehtë "Honda" u përplas me gjithë shpejtësinë me një stacion të transportit publik në veri të Moskës, si rezultat, sipas të dhënave paraprake, tre persona gjetën vdekjen dhe dy të tjerë kanë marrë trauma.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
24
25
26
30