×
Moska, Shtator 2012
Moska po përgatitet të organizojë festivalin ndërkombëtar të dritës. Në ndërtesat në qendër të kryeqytetit rus po instalohen pajisje të veçantë, të cilat do të projektojnë në mure imazhe me drita.
Orangotangoja i porsalindur u bë banori më popullor i kopshtit zoologjik të Moskës. Ditë për ditë këtu vijnë mijëra të rritur dhe fëmijë për të parë vogëlushin orangotango. I vogli lindi dy javë më parë, por nëna vetëm ditët e fundit filloi të dalë me të në kafaz.
Për shkak të mjegullës në Moskë në aeroportin e Nizhnij Novgorod u ulën 31 aeroplanë që fluturonin për në kryeqytet, njoftuan ditën e hënë në shërbimin për shtyp të aeroportit Nizhnij Novgorod.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30