×
Moska, 28 qershor 2012
Këtë vit Moska, krahas qyteteve të Gjermanisë dhe Skandinavisë, për herë të parë është bërë zonjë shtëpie e Festivalit.
Një ceremoni e pazakontë u krye dje në Moskë pranë mureve të Kremlinit, përballë Mauzoleut të Leninit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30