×
Moska, Shkurt 2012
Në Moskë këtë verë do të duket një lloj i ri transporti - “metroja në ujë”. Për këtë njoftoi Kryetari i Bashkisë së kryeqytetit rus Sergei Sobianin.
Demonstrata e mitingje të forcave të ndryshme politike dhe lëvizjeve shoqërore po zhvillohen të shtunën, më 4 shkurt, në shumë qytete të Rusisë nga Vladivostoku deri në Kaliningrad.
Opozita ruse po përgatitet për aktivitetin e protestës të planifikuar më 4 shkurt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29