×
Moska, 20 dhjetor 2011
Reshjet e bollshme në formë shiu të akullt dhe oshilacionet e theksuara të temperaturave krijuan
Më shumë se 200 pazare për shitjen e bredhave natyralë u hapën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
3
4
8
10
11
13
17
18
23
24
25
29
31