×
Moska, 12 dhjetor 2011
Midis Moskës dhe Parisit filloi të qarkullojë treni direkt për pasagjerë. Sot
Në Moskë dy persona të paidentifikuar ndërmorrën sot në mëngjes një sulm të armatosur mbi një nga zyrat postare kryeqytetase.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
3
4
8
10
11
13
17
18
23
24
25
29
31