×
Moska, 17 gusht 2011
175 vjet më parë në Kremlinin e Moskës u vu në piedestal një nga simbolet kryesore dhe më të njohura të Rusisë - Car-Kambana.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
16
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29