×
Moska, 12 korrik 2011
Në Moskë u ndërmorr tentativa për zjarrvënie në sinagogë
Në Moskë kremtojnë 450-vjetorin e një prej monumenteve më madhështore të historisë dhe kulturës ruse - Tempullit të Shën Vasilit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
6
8
9
10
11
14
15
16
17
19
20
21
23
24
30
31