×
Moska, Qershor 2011
Biznes-aktiviteti i kompanive të huaja në Moskë këtë vit është rritur në mënyrë të ndjeshme. Gjithnjë e më shumë firma të reja planifikojnë hapjen e përfaqësive të veta në kryeqytetin rus.
Në Moskë përfundoi punimet Forumi Ndërkombëtar “Aromexpo-2011”, i cili u zhvillua nga 6-8 qershor.
Në festivalin ndërkombëtar “Intermuze-2011”, që u hap më 3 qershor në Moskë, do të marrin pjesë më shumë se 170 muzenj nga Rusia, Europa dhe Korea e Jugut.
Moska dhe Petersburgu hynë në listën parashikuese të 600 qyteteve kryesorë të botës, që do të kryesojnë në vitin 2025.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29