×
anija, 28 qershor 2013
Në Astrahanj për herë të parë mbërriti për një vizitë miqësore një grup anijesh raketore të Forcave Ushtarake Detare iraniane.
Zëvendëskryeministri i Sirisë Qadri Jamil nuk përjashtoi mundësinë se anijet me flamurin rus që transportojnë naftë në Siri mund të bëhen objektiva sulmesh. Mirëpo Zv. Kryeministri sirian nuk specifikoi se kush dhe si mund ta kryej sulmin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
29
30