×
anija, 12 mars 2013
Në portin e provincës Zhejiang në lindje të Kinës u zhvillua ceremonia e pranimit në përbërjen e armatimeve të fregatës "Benbu", të projektuar për shoqërimin e grupeve ushtarake detare dhe kundërveprimin ndaj nëndetëseve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
26
27
28
30
31