×
anija, 29 shkurt 2012
Të martën piratët sulmuan një anije holandeze pranë brigjeve të Nigerisë dhe morrën peng dy veta - kapitenin dhe kryeinxhinierin e saj. Siç njofton Agjencia France-Presse (AFP), një nga anëtarët e ekuipazhit është plagosur.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
7
9
10
11
12
14
16
17
18
19
21
22
23
25
26
27