×
anija, Dhjetor 2009
Në ekuipazhin e anijes "Saint James" të marrë peng nga piratët, tre
26 marinarë rusë mund ta kalojnë Vitin e Ri nën robërinë e piratëve somalezë, njoftuan në Internet-botimin e "Buletini detar".
Njësia e re e anijeve të Flotës së Oqeanit Paqësor po
Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin filloi vizitën e vet në Lindjen e Larg
Në ngushticën e Dreikut, e cila bashkon Oqeanin Atlantik dhe atë Paqësor, anijes spanjolle "Las Palmas" iu prish motori kryesor.
ndodhira, eksplorator, anija, fatkeqësi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31