×
Koreja e Jugut, 11 qershor 2013
Koreja e Veriut dhe Koreja e Jugut vendosën të mos i zhvillojnë bisedimet në nivel qeveritar, të planifikuara nga data 12-13 qershor në Seul, pasi nuk arritën të bien dakord në lidhje me listën e pjesëmarrësve të delegacioneve.
Në ditët e ardhshme pritet të mbahet takimi i ministrave të Koresë së Veriut dhe Koresë së Jugut. Kjo deklaratë është bërë nga Përfaqësuesi i Seulit, Kim Kheng Sok, i cili mori pjesë në negociatat me përfaqësuesit e Republikës Popullore Demokratike të Koresë (RPDK).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
7
8
9
14
15
16
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30