×
Koreja e Jugut, 30 prill 2013
SHBA-ja dhe Koreja e Jugut përfunduan stërvitjet e përbashkëta ushtarake në shkallë të gjerë “Foal Eagle”, të cilat zgjatën plot dy muaj.
Një grup hetuesish të prokurorisë koreanojugore ndërmorri sot një kontroll dhe konfiskim të dokumenteve në selinë e Shërbimit Informativ Kombëtar, i cili dyshohet në lidhje me përpjekjet për të ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2012.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
16
20
21
27
28
29