×
Koreja e Jugut, 21 mars 2013
Autoritetet e Koresë së Jugut vendosën të rrisin numrin e profesionistëve, t
Autoritetet e Koresë së Jugut deklarojnë se sulmi masiv i hakerëve, i cili ditën e mërkurë paralizoi sistemet kompjuterike të bankave të mëdha dhe të kanaleve televizive të vendit, erdhi nga Kina.
Sinjali u transmetua nga radio e Koresë së Veriut, njësive ushtarake iu dha urdhri t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
9
10
14
16
17
18
23
24
30
31