×
Koreja e Jugut, 11 mars 2013
Koreja e Jugut dhe SHBA-ja po zhvillojnë stërvitjet e përbashkëta ushtarake të radhës në Detin e Japonisë në sfondin e situatës tejet të përshkallëzuar në Gadishullin Korean.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
9
10
14
16
17
18
23
24
30
31