×
Koreja e Jugut, 31 tetor 2012
Në Korenë e Jugut në vitin 2030 do të ndërtohet një "Las
Të paktën dy punëtorë u vranë dhe nëntë t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
24
25
27
28
30