×
Koreja e Veriut, 6 shtator 2013

Pheniani për herë të parë në histori do të lejojë ngritjen e flamurit dhe ekzekutimin e himnit të Koresë së Jugut në territorin e Koresë së Veriut.

Koreja e Veriut dhe Koreja e Jugut riaktivizuan linjë telefonike ushtarake të komunikimit emergjent në kufi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
4
5
7
8
9
10
13
14
15
17
18
19
20
21
22
25
26
28
29
30