×
Koreja e Veriut, 7 maj 2013
Këshilli i OKB-së për të Drejtat e Njeriut emëroi tre ekspertë për të hetuar deklaratat mbi përdorimin e torturave në kampet e punës së detyruar në Korenë e Veriut.
Banka e Kinës (Bank of China) ndërpreu ofrimin e shërbimeve të llogarive bankare të Bankës për Tregti të Jashtme të Koresë së Veriut.
Të martën Ushtria Popullore Koreane kërcënoi Shtetet e Bashkuara dhe Korenë e Jugut se do të kundërpërgjigjet në rast të veprimeve armiqësore ndaj saj nga ana e ushtrive të këtyre dy vendeve.
Koreja e Veriut tërhoqi dy raketa balistike nga platforma e lëshimit në bregun lindor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
4
5
6
11
12
18
19
21
24
25
26
30
31