×
Koreja e Veriut, 29 prill 2013
Rusia dhe Japonia dënojnë sjelljen e Koresë së Veriut dhe kërkojnë
Shkëmbimi i të dhënave telemetrike të dy raketave balistike "Musudan", të vendosura në bregun lindor të Koresë së Veriut, me qendrën e komandës kohët e fundit ka filluar të ndërpritet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28