×
Koreja e Veriut, 24 prill 2013
Koreja e Veriut po ndërton barrikada prej drurësh, gurësh dhe çimentoje në territorin që kufizohet me Korenë e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28