×
Koreja e Veriut, 7 mars 2013
Gjatë ditëve të fundit Pheniani dhe Seuli kanë shprehur një sërë kërcënimesh në adresë të njëri-tjetrit.
Sanksionet e reja kundër Koresë së Veriut do të aplikohen për shkak të provës bërthamore të realizuar në dhjetor nga Pheniani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
9
10
16
17
18
23
24
28
30
31