×
Koreja e Veriut, 21 shkurt 2013
Shërbimet sekrete të Perëndimit dhe të Koresë së Jugut nuk mund
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
11
16
17
23
24
26
28