×
Koreja e Veriut, 20 shkurt 2013
Në shërbimin e videohosting YouTube u shfaq një videoklip i përhapur nga autoritetet
Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe dhe Presidenti i SHBA-së Barack Obama gjatë takimit të tyre
Autoritetet e Koresë së Veriut shpërblyen shkencëtarët, specialistët teknik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
11
16
17
23
24
26
28