×
Koreja e Veriut, 7 mars 2012
Rifillimi i monitorimit të aktivitetit bërthamor të Phenianit nga Agjencia Ndërkombëtare
SHBA dhe Koreja e Veriut po bashkërendisin sot në Pekin detajet e ofertës së ndihmave ushqimore amerikane.
Në të gjithë rajonet e Koresë së Veriut këto ditë po
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
24
25
28
29
31